Vrajitoarea Bratara Contact: 0740600885

Scot argintul viu


D e regulă, din cele mai vechi timpuri se face clar deosebirea dintre aşa numitele magii albe şi magii negre. Prima este de regulă benefică şi se bazează pe puterea cuvântului sau gestului ritualic. Prin extensie, aici se pot încadra din acest punct de vedere aproape toate riturile agrare şi agro-pastorale româneşti cu substrat magic, practicabile de-a lungul anului calendaristic, precum şi actele de magie medicală.

Magia neagră, pe dealtă parte are scopuri agresive şi intenţii malefice. Ea este cu mult mai periculoasă decât prima, deoarece implică în mod obigatoriu invocarea şi colaborarea demonilor, a spiritelor rele pentru succesul actului în sine.

Vindec bolnavii de epilepsie


C ele mai răspândite descântece magice româneşti sunt cele de deochi. Numit popular şi „săgetătură”, deochiul este prin definiţie o afecţiune energetică de natură magică. Se provoacă extrem de simplu, printr-o privire hulpavă, lacomă şi invidioasă, „uitătura” populară, sau prin vorbă. Poate provoca răul chiar dacă nu a fost făcut cu intenţie. .

Puterea dăunătoare a acestei priviri, este în cazul acesta independentă de voinţa omului, fiind doar un fel de vrajă involuntară, provocată numai de puterea pe care o au unii oameni de a deochea. Dintre fiinţele omeneşti , copii sunt cei mai expuşi deochiului, urmaşi de flăcăii adolescenţi, mirele şi mireasa, dar şi persoanele slăbite şi bolnăvicioase. Mai pot fi deocheate animalele domestice şi plantele

Impreunez familiile care s-au destrămat


O amenii fac rau din gelozie, invidie, ura, din orice motiv, intemeiat sau nu.Va blesteama, platesc slujbe la biserica pentru distrugerea dumneavoastra, apeleaza la vrajitori aparuti din senin ca ciupercile dupa ploaie si care tot ce stiu este ca au nevoie de banii dumneavoastra evident sau de ai dusmanului dumneavoastra – nu conteaza.

Foarte multi din oameni sunt de parere ca: "Eu nu am facut rau la nimeni". Nimic mai fals! O persoana care s-a razbunat astfel s-a simtit ofensata si a platit pe cineva sa faca rau.Foarte multi spun: "Am fost la Biserici si Manastiri, dar fara rezultate...". Este normal: o paine nu se face doar cu faina, mai trebuie apa, drojdie, sare, cartofi pentru a iesi painea. Asa stau lucrurile si cu dezlegarile, trebuie sa mergeti intai la preot si la Biserica. Daca farmecele sunt minore se vor dezlega, daca insa nu se intampla nimic dupa slujbe, aveti nevoie de mult mai mult. O alta intrebare pusa frecvent este: "Cine mi-a facut rau?". De obicei, cine va asteptati mai putin, insa nu are mare importanta cine v-a facut rau... Important este sa constientizati ce vi se intampla si sa va eliberati pentru totdeauna de aceste lucruri malefice care va blocheaza viata, fericirea, prosperitatea, linistea etc. Dupa dezlegari va veti simti din nou cu adevart puternici, plini de energie, va va reveni increderea in dumneavoastra si in oameni, va va disparea frica si teama de orice si oricine.Rupeti cercul negativ din jurul dumneavoastra si efectele nu vor intarzia sa apara... Curaj!