Cerasela

Dorohoi


Mulţumesc pe această cale doamnei Bratara care mi-a dezlegat cununiile şi m-a ajutat să mă căsătoresc şi eu. Am apelat la dânsa, care cu puteri miraculoase a rezolvat cazul meu şi mi-am găsit jumătatea chiar la un vecin, fost coleg de liceu. Mii de mulţumiri.

Daniela

Cehia


Am apelat cu mare speranţă la doamna Bratara. Sotul meu avea farmece şi argintul viu, o maladie teribilă. Doamana Bratara, cu descântecele sale miraculoase mi-a vinedecat sotul şi l-a scăpat de argintul viu din corp.

Greta

Spania


Multumesc din suflet Vrajitoarei Bratara, la prima sedinta mi-a adus sotul inapoi care a fost luat cu farmece de alta femeie. Apelati cu sufletul deschis si nu veti regreta.

Fabiana

Koln, Germania


Am suferit mult din cauza argintului viu apoi am citit din întâmplare de vrăjitoarea Bratara. Nu puteam dormi deloc. Am fost la ea iar după prima şedinţă am scăpat definitiv de acest obstacol din viaţa mea. Mii de mulţumiri.

Roland

Madrid, Spania


Multe felicitari, vrăjitoare Bratara! Faci într-adevăr un lucru extrem de benefic pentru persoanele care sunt dominate de emoţii! Fiind o persoană anxioasă de fel, am reuşit, de-a lugul timpului să îmi educ trăirile, astfel că nu mai resimt atât de des aceste frici cu ajutorul vrăjitoarei Bratara. Pot spune că îmi era ruşine să întreb ceva într-un magazin, sau să cer ceva, eram foarte anxios. Dar după numai 3 şedinţe de magie m-am schimbat.

Sabin

Roma, Italia


Nu am fost niciodată angajat  în viaţa mea. Am 35 de ani. Nu am putut ține un loc de muncă pentru mai mult de 4 luni, cu tot efortul meu și am dat ce am mai bun. Dar, după ce am fost la doamna vrăjitoare Bratara norocul meu s-a îmbunătățit foarte mult. Acum sunt angajat de 1 an şi am primit promovare la locul de muncă, cu o creștere a salariului. Mii de mulţumiri.